Kersthuis 2016 Waalwijk

Sfeerbevorderende acties in het centrum van Waalwijk op 15-16-17 en 18 december 2016. De opbrengst gaat naar het Hospice Francinus de Wind en het Inloophuis Toon.

KERSTHUIS WAALWIJK

15-16-17-18  dec. 2016

- is gestart! -

Kersthuis Waalwijk op Facebook
Kersthuis Waalwijk op Twitter
Winters Waalwijk St. Jan markant in het centrum Wilhelminastraat Hooisteeg Stadhuis (gevel) Stadhuis Waalwijk Winkelen in de winter Romantisch In de sneeuw
Goede doelen


Hospice Francinus de Wind Inloophuis Toon
Het belangrijkste doel van Kersthuis Waalwijk is zoveel mogelijk geld inzamelen voor twee in Waalwijk gevestigde goede doelen: Hospice Francinus de Wind en Inloophuis Toon. Op vele manieren kunt u uw bijdrage leveren aan het Kersthuis. U kunt dat doen met bijzondere initiatieven, maar ook met financiŽle steun. Alle bijdragen, groot en klein, zijn meer dan welkom.
Het officiŽle bankrekeningnummer van onze stichting is: 
NL86RABO0312951353

DONATIES in 2012

Waalwijk, 4 december 2012 - Stichting Stimuleringsfonds Thebe Extra Midden-Brabant heeft ons aangenaam verrast door voor het Kersthuis 2.000 euro te doneren. Een uur na de telefonische toezegging van Thebe was het bedrag al bijgeschreven op onze Rabobank-rekening: 13.88.36.337.

Waalwijk, 12 november 2012 - Fitness- en Saunacentrum Below biedt het Kersthuis 300 euro aan. Dit geld is ingezameld door sporters die hebben meegedaan aan een afvalrace: bij gewichtstoename moesten deelnemers een "boete" betalen van 1 euro per 500 gram. Het totaal van de boetes gaat traditioneel naar een goed doel, te bepalen door de winnaar. De winnaar was degene die aan het einde van de race procentueel het meeste was afgevallen. De keuze is deze keer op het Kersthuis gevallen.

Waalwijk, 18 oktober 2012 - Prins Willem van Schoenlapperslaand heeft toegezegd dat hij in het Kersthuis een gift van 111,11 euro komt overhandigen aan Ina en Sjaak. 

Waalwijk, 12 oktober 2012  - Slagerij Van Roessel uit Waalwijk is tweede geworden in de verkiezing van de Verleidelijkste Vleeswarentoonbank van Nederland; een wedstrijd van het Productschap Vee en Vlees en de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie. De prijs was een meet & greet met de bekende actrice en presentatrice Nicolette van Dam - een slagersdochter - en een geldbedrag van 500 euro. Dat geld was bedoeld voor de personeelspot van Van Roessel. Maar de medewerkers van het Waalwijkse bedrijf besloten dit bedrag te doneren aan Kersthuis Waalwijk. Een prachtig gebaar!
Kersthuisbewoners Ina van Cromvoirt en Sjaak Koolen waren present om deze financiŽle bijdrage in ontvangst te nemen.

Waalwijk, 26 september 2012 - Wim van Cromvoirt, echtgenoot van Kersthuisbewoonster Ina, heeft op 26 september een biljartdemonstratie gegeven bij de Waalwijkse biljartvereniging DVZ. De leden gaven Wim voor zijn inzet een cheque mee van 50 euro voor Kersthuis Waalwijk.

Waalwijk, 23 september 2012 - De eerste 1.000 euro voor Kersthuis Waalwijk zijn binnen dankzij Jeroen van Zelst en Jordy Graat en hun fans. Jeroen van Zelst presenteerde zondag 23 september zijn nieuwe cd-single 'Jij bent veel te jong voor mij' - waarop Jordy Graat meezingt - in Castle City in Waalwijk. Dat werd een gezellig feest dat door zo'n driehonderd mensen werd bezocht. Tijdens het evenement schonken Jeroen en Jordy aan Ina van Cromvoirt en Sjaak Koolen - de bewoners van Kersthuis Waalwijk - een cheque van 1.000 euro. Zie de foto van Gťrard van Boxtel op deze pagina.