Kersthuis 2016 Waalwijk

Sfeerbevorderende acties in het centrum van Waalwijk op 15-16-17 en 18 december 2016. De opbrengst gaat naar het Hospice Francinus de Wind en het Inloophuis Toon.

KERSTHUIS WAALWIJK

15-16-17-18  dec. 2016

- is gestart! -

Kersthuis Waalwijk op Facebook
Kersthuis Waalwijk op Twitter
Winters Waalwijk St. Jan markant in het centrum Wilhelminastraat Hooisteeg Stadhuis (gevel) Stadhuis Waalwijk Winkelen in de winter Romantisch In de sneeuw
Goede doelen


Hospice Francinus de Wind Inloophuis Toon
De wereld staat op z'n kop als u met kanker te maken krijgt. En niet alleen uw wereld, maar ook die van de mensen om u heen. Soms wilt u er alles over weten, maar soms ook niet. Inloophuis Toon Waalwijk is een sfeervolle ontmoetingsplaats, waar mensen die op welke wijze dan ook met kanker te maken hebben van harte welkom zijn.

Zo introduceert het Inloophuis zichzelf op zijn website. Enkele duizenden mensen per jaar bezoeken het Inloophuis in Waalwijk. Ze nemen er deel aan de verschillende activiteiten, praten met lotgenoten of wonen lezingen bij. En ze kunnen er terecht met hun vragen, emoties, pijn, verdriet en twijfels. Het Inloophuis biedt rust, betrokkenheid en een warm onthaal.

Omdat kanker geen rekening houdt met leeftijd staat Inloophuis Waalwijk open voor jong en oud. Er zijn activiteiten voor iedereen, ook voor kinderen en jongeren. 
Het Inloophuis Toon is gevestigd in het pand Grotestraat 316 in Waalwijk.
Toon Hermans Huis Waalwijk draait nagenoeg helemaal op - goed gekwalificeerde - vrijwilligers. De voorziening krijgt geen subsidie en kan alleen bestaan dankzij gulle gevers, bedrijven en particulieren. Steun is hard nodig om het voortbestaan veilig te stellen van dit inloophuis dat zulk prachtig werk doet voor Waalwijk en omgeving.